tatil sebebiyle cok şukur başka şehirdeyim şuan ve yuzme, yuruyuş gibi imkanlarım var. ustelik uyku duzenim de cok daha iyi durumda.
bunu değerlendirip, okul başlayana kadar tekrar kilo vermek istiyorum.
kahvaltıyı cok seviyorum ama ekmeği tamamen mi kesmeli, en azından protein olsun diye tam tahıllı veya kepek ekmekle bir şeyler mi atıştırılmalı bir turlu karar veremedim.
kilo vermek denilince akla direkt yemeden icmeden kesilmek geliyor ve bu duşunceyi asla aşamıyorum.
biraz da sabırsızlık var ki kilo verme surecinin en buyuk duşmanı sanırım...
kendimi coğunlukla tok hissetmek icin, sıkıldıkca yemeğe sarmamak icin neler yapılmalı?
diyete uygun bir kahvaltı nasıl olmalı sizce? uzun sureli olduğu kadar aldığım sonucun da iyi olmasını istiyorum acıkcası. 72 kiloya geri donmek istiyorum.

herbalife almıştım (sadece sutle karıstırılan tozunu), kahvaltıyı onunla geciştirmek doğru olur mu veya onu başka bir oğun icin tuketsem nasıl olur? orneğin akşamustu yuzme sonrası gibi.
aktivite saatleri nasıl olmalı, ne kadar sureli olmalı sizce? sıkılmamak icin ne yapmalı?
onerilerinizi, yardımlarınızı ve tecrubelerinizi bekliyor olacagım. tesekkur ederim.

son olarak okul surecinde kansızlık sorunu yaşamaya başladım. bu surece nasıl bir takviye eklenebilir? korona sebebiyle hastaneye gitmek istemiyorum. neler dahil edebilirim hayatıma bu sorun icin? daha cok beslenmeye, bunyeyi guclendirmeye yonelik bir tavsiye istiyorum. tekrar tesekkurler.