Kendimi durduramıyorum
Zayıflama, Diyet ve Beslenme0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Zayıflama, Diyet ve Beslenme
- Kendimi durduramıyorum
-
24-10-2022, 08:08:23Yaşım 36, boyum 1.60, kilom ise 65. 3-4 yıl once 55-58 civarında idim sonrasında 59-60'larda dolaşmaya başladım. gecen yaz 60 idim. son bir yıldır 63-65 arasındayım. Şuan 65 oldum. Hicbir zaman zayıf birisi olamadım zaten. ve bu yeme performansıyla gidersem 70'leri gormem de yakındır. Şuan her gun olmasa da gun aşırı 1 saat yuruyuş ve 20 dakika kadar ısınma hareketleri yapıyorum. Yemek yemeyi cok seviyorum. Yedikce mutlu oluyorum gozum donuyor adeta. Abur cubur, hamur işi, sebze,meyve,cerez, et kısacası bircok şeyi yiyorum. Ozellikle de yalnız yaşarken cok yiyorum ağzım boş durmuyor. kocaman karnım var.kahvaltıda iki simit yesem bana mısın demez. az yesem zaten kilo veririm ama onu yapamıyorum.birkac gun az yemeyi denedim cok acıkmadım ama halsizlikten ayakta duramadım.2 yıl once 1 ay diyetisyene gittim 3 kilo vermiştim. kilo vermek istiyorum bu şekilde yaşamak istemiyorum 50-53 arası olsam dunyalar benim olacak. Hedefim bu. bana birisi 1 sene kocluk yapsa aynı evde yaşasak başıma dikilse yemem zaten 1 senede de alışırım az yemeye. midem kocaman oldu ki doymuyorum. İleriki yıllarda hastalıklarla boğuşmak istemiyorum ve fiziki olarak da iyi gorunmek istiyorum giydiklerim aldıklarım olmuyor canım sıkılıyor.sizce kilo vermem mumkun mu? Ne yapmam lazım? Diyetisyene mi gitmeliyim spor salonuna mı? yoksa kendim bir program yapıp onunla mı devam etmeliyim?