İzninizle ben başlıyorum,
"Neden Zayıflamak istiyorum?" Cunku;
Kendime olan guvenimi geri kazanmak icin, Sağlıklı olmak icin, Alışverişe giderken heyecanlanabilmek icin, "Bunu ben yaptım" , "bunu ben başardım" diyebilmek icin, Biri bana kilomu sorduğunda artık utanıp sıkılmamak icin, Merdiven inip cıkarken nefes nefese kalmamdan oturu insanların bana olan tuhaf bakışlarından sıkıldığım icin, "Hayatımı ziyan etmek yerine ondan zevk almak icin", Elbise ve etek giyebilmek icin, Cunku hayat kısa ve bunu mahvetmek istemiyorum, Gercekten zayıf halimin nasıl olacağını merak ettiğim icin, "Oncesi" ve "sonrası" fotoğraflarına bakıp gururlanmak icin, ve bunları paylaşmak istediğim icin, Başkalarına ilham vermek icin, Gobeğime piercing yaptırmak istediğim icin, Dovme yaptırmak istediğim ve dovmenin zayıf vucutlarda daha guzel durduğunu bildiğim icin, Pantolonlarımı A kesiminden yırtmamak icin, Bacak aramın terleyip pişik olmaması icin, Daha az terlemek icin, Ailemi gururlandırmak icin, İki lokma şey yesem bile milletin gozune batmamak icin, Egzersizden keyif alabilmek icin, Hayatım boyunca hep sahip olmak istediğim karın kasları, duz bir karın ve ince bacaklara artık sahip olmak icin, İnsanları arkamdan guldurmemek/onların bana acımasına izin vermemek ve kilom yuzunden aşağılanmamak icin, Artık bikini giyebilmek icin, Otobuste vb. Yer kaplamamak icin, Victoria's Secret'tan camaşır almak icin, İrademi, iradeli olduğumu kanıtlamak icin, Artık erkeklerden daha iri ve ağır olmaktan bıktığım icin, İstediğim sporlara başlamak ve başladığımda, kilolu olduğum zamanlardaki gibi zorlanmayacağımı bildiğim icin... Bunlar benim başlıca gerekcelerim... (Aslında bir suru gerekcem var kilo vermekle ilgili, ama hepsini yazmaya kalkarsam bayağı bir yazı yapar

Siz kilo vermeyi neden istiyorsunuz?
Belki bu sayede motivasyon kaynağı da bulabiliriz