9. sınıfta 11. sınıf konuları işliyoruz
Liseler0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Eğitim Forumları
- Liseler
- 9. sınıfta 11. sınıf konuları işliyoruz
-
24-10-2022, 08:00:56Ortaokulu ozel bir okulda okudum. Lise sınavında da daha iyi liselere puanım yetmesine rağmen pandemi nedeniyle yaşadığım ilcenin fen lisesine zorla kaydedildim. Oğrencilerin coğu ortam yapmak veya karşı cinse yaranmak icin orada. Oğretmenler ise bazıları cok iyi olmasına rağmen bazı onemli derslerin oğretmenleri cok kotu. Başlıktaki konuya gelirsek, fizik dersi oğretmenimiz teknolojiden cok anlamayan yaşlı birisi. Yaşlı olup yardım alsa sorunumuz olmayacak ama kullandığı kamera cok kotu. Ekran paylaşımından testi acıyor bir kağıda cevaplayıp kameraya gosteriyor. 3 Saniye bile kameraya tutmadan geri cekiyor kağıdı. Tum sınıf anlamadığı icin bir gun hocamıza sormuştuk: "Hocam biz anlattıklarınızı anlayamıyoruz ve kameranız cok kotu.". Bunu soylediğimizde aldığımız cevaplar: "Benim sizin gibi oyun oynayacak bilgisayarım yok.". Halbuki 100 liraya Webcam alsa bile olur. Bir de anlamamamızın sebebi bize 9. sınıf konularını anlatıyor, 1 derste: "Şu sayfayı siz okursunuz, buraya dikkat edin..." gibi. Haftanın geri kalan saatlerinde 11. sınıf konuları cozuyor. Bize verdiği cevap da şuydu: "Ben gavurca mı anlatıyorum?". Sınıf oğretmenine de soylendi onlar da ilgileneceklerini soylediler ama hala aynı durumdayız. İnternetten ve ek kaynaklardan oğrenmesem fizikte hicbir şey bilmeyeceğim. Akıl verebilecek var mı?