Arkadaşlar selamlar, 10. sınıf Anadolu lisesi oğrencisiyim. Birkac ay once alan secimi oldu ve sayısal alanı sectim ve hatta bilgisayar muhendisliğini bolumunu istiyordum. Fakat kısa sure once hayatımda onemli sayılabilecek gelişmeler yaşandı ve bende yeni duzenimi kurmaya başladım. Artık eşit ağırlık secip felsefe okumak istiyorum. Universiteden sonra oğretim uyesi olmayı planlıyorum. Hatta aklımda universiteler dahi belirdi. Fakat bu fikrimi aileme ve cevreme anlattığımda pek olumlu donuşler alamıyorum ozellikle ailemden. Benim sayısaldan vazgecme sebeplerimden biride fen dersleri. Kimyanın bazı konuları ve fiziği neredeyse tamamen yapamıyorum arkadaşlarım bu iki dersin kotu olmasını okul hocalarıma bağlıyor. İki ders icin de konuşmak gerekirse o kadar iyi hocalarımı yok maalesef ozellikle fizik hocamız . Matematiğiminde o kadar ust duzey bir şey değil ama calışınca halledebiliyorum. Ayrıca belirtmek gerekirse edebiyata ozel bir ilgim var başarılı olduğumu duşunuyorum. Zaten coğu denemede edebiyat kurtarıcım oluyor.
Surprizbozan: 10. Sınıf Notlarım

Surprizbozan: 9. Sınıf Notlarım

Fikirlerinizi merak ediyorum. Ozellikle @Little Cat hocamın. Felsefe icin de ya Galatasaray ya da Boğazici'ni hedefliyorum.