Şu an universite sınavına hazırlanıyorum. Universite ile ilgili aklımda bazı sorular var. Oncelikle genel olarak universite ve universite hayatıyla ilgili bilgilere, tavsiyelere ihtiyacım var. Soruların cevapları her universite icin farklıdır belki fakat aklımda genel olarak bir universite hakkında bir fikir olsun istiyorum. Hazırlık senesi nasıl oluyor? Gunde kac saat ders oluyor Universite dersler nasıl işleniyor? Lisedeki gibi 40 dakika tarzında mı yoksa daha farklı mı? Universite inek diye tabir edilen oğrenci olmak mantıklı mı? Yoksa daha cok tadı mı cıkarılmalı? Universitede sessiz sakin bir insan mı olunmalı yoksa goz onunde olan her turlu etkinliklere katılan bir insan mı? İlk gun kendini nasıl tanıtırsanız her zaman oyle hatırlanırsınız derler hep bu ilk gun nasıl olunmalı? Sizinde eklemek istedikleriniz, yapıp pişman olduklarınız veya keşke yapsaydım dedikleriniz varsa eklerseniz sevinirim. Ve ek olarak istediğim bolum bilgisayar Muhendisliği. Bu bolum icin de ekstra tavsiyeleriniz varsa bunları da bekliyorum. Cevaplar icin şimdiden teşekkur ederim.