Kayseri universitesi / develi / bilgisayar programcılığı [2 yıllık] - sıralama: 1.041.656
Kayseri universitesi / develi / bilgisayar teknolojisi [2 yıllık] - sıralama: 1.271.173
Kayseri universitesi / develi / Turk dili edebiyatı [4 yıllık] - sıralama: 520.689
Kayseri universitesi / incesu / grafik tasarım [2 yıllık] - sıralama: 907.667
Erciyes universitesi / melikgazi / tarih / [4 yıllık] - sıralama: 525.760
Kayseri universitesi / pınarbaşı / biyomedikal cihaz teknolojisi / [2 yıllık] - sıralama: 1.023.366
Kayseri universitesi / pınarbaşı / mekatronik / [2 yıllık] - sıralama: 1.072.863
Kayseri universitesi / tomarza / harita ve kadastro / [2 yıllık] - sıralama: 1.326.275
Bir de beklentimin ustundekileri de yazayım mı buradaki sıralamada bir tık yuksekler var mesela bunun ustunde de var mı onereceğiniz bolumler yok başkanı yazın falan dedi dalga mı geciyorlar gelir mi bilmiyorum onu da
Gerci ben bayağı bir baktım bulamadım ha Kayseri değil de başka şehirdeki daha kaliteli burayı yaz derseniz mesela olur onerilere acığım.
Benim yazdıklarımdan okuyanınız var mı veya tanıdığınız var mı?
Buralardan hangisi daha iyi olur?
Zaten aşırı da iyi denmez ne iyi ne kotu bir yer geldi 4 yıllıklar mı daha avantajlı 4 sene de cok şey değişir de bu bolumlerin onu acılır mı bilmiyorum. Bilgisayarlı bolumler kafama cok yatıyor ama aşırı kararsızım. Ailemde 4 yıllık iyi diyor ama sana da kalmış karışmıyoruz diyorlar. 2 yıllıkta yaz sana kalmış diyorlar. İstediğin işi yap diyorlar yardımlarınızı bekliyorum.
Sozel başarı sıralamam 531.191
TYT sıralamam 1.192.328
Bir de ek puan bulunuyor ben bilgisayarlı muhasebe cıkışlıyım onun TYT sırası ise 945.046 oradan yazacağım bir bolum iyi midir mesela ?