Şu an ailemle aram biraz kotu o sorun daşu 13 yaşındayım Allah'a şukur not ortalamalarım kotu değil. 4. sınıf 97, 5. sınıf 98, 6.sınıf 96, 7. sınıf 94 not ortalamalarım fena değil notlarım 90 ustu normalde eve 70'in altına not getirmedim fakat hani şoyle insanlar var ya kuzenin arkadaşın ailenin samimi olduğu insanlar vardır senden yuksek not alır ailen de herkes senden iyiye vurur falan. Bunları yaşıyorum ve evde pek ders yapmak hoşuma gitmez. Canlı derslere katılırım genelde EBA uzerinden test yaparım ve ders calışırım ama ailem anca oyun oynadığımı sanar. Oyun oynarım ailem odaya gelir ders yaparım gelmez. Benim şansım da bu. Bir ara uyku problemim bayağı bozuldu o gunlerde ben de memnun değildim fakat duzeldi. Babam da PC'yi yasakladı bunun bana hicbir yararı olmayacak cunku bana yasak getirilirse ben de o zaman 4 saat oyun oynuyorsam normalde 1 saat ders yapıyorsam inatlaşırım. Zamanında dayak bile yedim ama hicbir zaman ders zamanını arttırmam yasağım varsa benim inadım da o babam benim hakkımı kısıtlayamaz aileyle sorun cıkmamasını istediğim icin muhatap bile olmuyorum. Sizce ben ne yapmalıyım?
hatta ve hatta şoyle diğim bizim arkakomşumuz var onlarda benim okumamu istiyo ders anlayıımı beğeniyolar ama ailem sen ders yapmıyoson calışmıyosun bir ara babam dediki fen hocamla tanıdık arayıcam dedi gorceksin derslerin kotu dedi fakat o da beni vdu dersleri iyi dedi ama hala inanmıyolar
Ailenin eğitim baskısı
Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- Ailenin eğitim baskısı