Lise 3'um ve YKS'ye hazırlanıyorum ama hocalarımız bize yardımcı olmuyor. Son gun hatırlatılan quiz uzerinden not vereceğim diyen hocalar...
Okulun sistemi olan odevlendirme sistemi 23 kitap (test, konu anlatimi vs gibi) 500 TL dediler onu aldik ama hala vermediler ve adam akıllı soru cozemedim ve hala geciştiriyorlar zorlastiriyorlar işimizi.
YKS bakımından okullarin bize yardımcı olmasi gerekmez mi not konusunda? oysaki hocalar bizi daha zor duruma duşurup moralimizi bozuyor.
Dershaneye gidemiyorum, okullarin kursu acıklacakmış ona gideceğim. artık neye calışacağıma şaşırdım, ne yapacağım anlamıyorum.
Pazartesi matematik quizi var ona calışıyordum ve hoca sabah mesaj atti haftaya ilk dersimizde fizikden quiziniz var diye, dedim son gun soylenir mi. Bir sonraki haftayadır diye matematikle uğraştım, hocaya sorduk mesaj attığı zaman daha yeni cevap verdi evet yarin diye. Bu nasıl sorumsuzluk anlamadım ki?
Konu hakkında ne yapabilirim? İlk defa boyle konu acıyorum ve haha falan atanlari umursamak istemiyorum. Okul değiştirin demeyin, puanimin yettiği en iyi okul bu.
Hocalarımız neden bize kolaylık sağlamıyor?
Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- Hocalarımız neden bize kolaylık sağlamıyor?