Merhabalar, ben İHL 2000'li son sınıf oğrencisiyim, calıştığımdan dolayı kaydımı dondurmuştum bu sene tekrar başlamıştım.
Bildiğiniz gibi bu donemde okullar kapalı bende okulun acmış olduğu kurslara gidiyorum, dun derse giren hoca bir oğrencinin şapka kanunu, ve sozde asılan hocalarıyla ilgili o donemlerle ilgili bir sorusuna cevap verirken hic cekinmeden ustu kapalı bile olmadan apacık ATATURK'e Kamal, İngiliz uşağı, ve islam duşmanı diktatorun islama duşmanlıklarını gosterdiği icraatlarıdır dedi.
Ben tabi bunu duyunca dedikleriye ilgili şok oldum bir sureliğine, bunları demesine rağmen terbiyesizlik yapmadan tartışmaya başladım.
Tartışmayı yazıp uzatmak istemiyorum konuyu, işin sonucunda beni mudur beyin yanına goturup okulda siyaset yapmamla itham edip disipline verdi...
Olayı baştan sonuna kadar dikkatlice anlatmama rağmen mudur de hocanın kafa yapısında sanırım işin sonunda gunah kecisi beni ilan ettiler.
Şimdi sizlerden yardıma ihtiyacım var bu durumda ne yapmalıyım?
Son senen kendini riske atma uğraşırlar mı dersiniz yoksa İlce milli eğitime konuyla ilgili muracaat etmelimiyim?
Okulda Ataturk tartışması
Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- Okulda Ataturk tartışması