Donanım ureticisi olmayı veya donanım muhendisi olmak istiyorum, yani kendi şirketimi kurup, anakart, RAM gibi bileşenler uretmek istiyorum aslında. Tabii piyasada bu kadar dev varken ben anca Turkiye'de eğitim gorursem Quadro Bilgisayar, TurboX, Izoly gibi beş para etmez firmalar gibi olurum. Artık bu ulkede yaşadığım icin umudu kestim donanım ureticiliği gibi şeylerden. Lise 1'im şuanda ve gelecek kaygım şimdiden başladı. Sayısalda (Fen ve Matematik)12-16 netim oluyor coğunlukla, sozelde ise Turkcede 17 net yapıyorum, diğer derslerde yanlışım hic cıkmıyor. Donanım ureticiliğinden umudu kestiğim icin başka bir bolum arayışındayım, havacılık hakkında bilgim yok fakat cok zevkli bir bolum olduğu soyleniyor, ucuş korkum olduğu icin havacılıkta anca teknisyen olurum ve bu ben ve ailemin haz ettiği bir durum değil. İktisat okumayı duşunuyordum fakat herkes neredeyse İktisat okuyor, bu yuzden de bu bolumu istemiyorum. İlkokul ve anaokuluna giderken Jeoloji ile ilgilenir ve cok fazla Yanardağlar, Supervolkanlar ile ilgilenirdim, şimdi o da yok. Tarihi araştırmayı cok severim ve hala araştırırım. Cok kararsızım bolum secimi konusunda, onumde koca 3 sene var fakat duşunmeden duramıyorum.