Şu an 11.sınıfım, artık yavaş yavaş mesleğime ya da kariyerime karar vermem gerektiğini duşunuyorum. 2 tane meslek arasında kaldım. Uzun yıllardır muzikle uğraşıyorum. Klasik gitar calıyorum. Hocam her defasında konservatuvar okumamda ısrar ediyor kendisi yetenekli olduğumu bu halimle konservatuvar sınavlarına hazırlık eğitimi almadan kazanabileceğimi soyluyor, ben de muziği cok seviyorum fakat kucukluğumden beri evrenin işleyişi gibi şeylere cok ilgi duydum. Kitaplığımdaki tum kitaplar fizikle ya da bilimle alakalı. Ben de arada kaldım. Cok kucuk yaştan beri araştırmacı yonum vardı, hatta araştırıp oğrendiğim her şeyi anneme anlatırdım. O yuzden annem fizik okumamı oneriyor. Fakat okulda oğrendiğimiz fizik ilgimi cekmiyor. Ben idealleri yuksek olan biriyim. Sevdiğim şey icin cok calışıyorum. Fakat bu konu hakkında ne yapacağım bilmiyorum. Ailem konservatuvar konusunda her aile gibi onyargılı fakat kararımı değiştirmeye calışmayacaklardır. Sizin onerileriniz de benim icin onemli bu konu hakkında yardıma ihtiyacım var. (Okuldaki fizik ilgili cekmiyor fakat universite fiziği ilgimi cekiyor. Bilinen teorilerin coğunu okumuşumdur. Bazılarına bilgi seviyem yetmiyor tabii ki fakat okuldan kastım lise)