Merhabalar bugun arkadaşımın ve benim başıma gelen bir olaydan bahsetmek istiyorum. Bugun ders saatinde arkadaşıma hemen yan sırada oturan arkadaşıma odevi sormuştum. Arkadaşım ise odevden falan bahsetti ama rahatsız edici veya başka hicbir şey soylemedi. Oğretmen ise arkadaşıma kızdı ve şunları soyledi "sen kendini bir b.. mu sanıyorsun?" dedi ve bunu butun sınıfın onunde dedi ondan sonra bana dondu ve sadece soru sorduğum icin bu sefer bana sardı. Bana da biraz soylendikten sonra ardından tekrar şunları soyledi "bu sınıfta kendini bir b.. sananlar var" vs dedi. Anlamadığım neden bu kadar buyuttu veya neden bu kadar taktı anlamadım. Hicbir saygısızlık yapmadığımız halde boyle demesi biraz garibime gitti ve sınıfın onunde oldu bu olaylar. Oğretmenler yon gosterecek iken daha da beter yapıyorlar ilk başta dediği kelimelerin farkında olmadığını ve yanlışlıkla soylediğini duşunduk ve ardından tekrar aynı sozler onun ardından ise tehdit gelince biraz saygısızca oldu. Sizin duşunceleriniz nelerdir?