Merhaba,
Oncelikle yazdıklarımın yanlış anlaşılmasını kesinlikle istemiyorum. Farklı bir amacım olmadığını, iyi niyetle cevap aradığımı belirtmek isterim.
Ben ucak muhendisliği 1. sınıf oğrencisiyim. Ailemden uzakta okuyorum, şuan KYK'dayım ve ailemin maddi durumu kotu. Universite başladığından beridir yazın otelde calışıp biriktirdiğim parayla idare etmeye calışıyorum. KYK kiramı da ben oduyorum. TEV ve KYK burslarına başvuru yapmıştım. TEV bugun sonuclanmış ve cok şukur kazanmışım. Ancak biliyorsunuz KYK henuz acıklanmadı. TEV, sitesindeki koşullarda KYK bursuna izin vermediğini soyluyor. Ve acıkcası bu yuzden garanti olması adına KYK cıkarsa KYK almak istiyorum. Ancak her ikisini birden alma şansım var mı? Cunku dipteki param tukendiğinde sadece biriyle gecinmek cok zor olacak. KYK zaten kendi yolladığı karta yatırıyor parayı. TEV icin ayrıca hesap kartı alsam ve iki bursu birden alsam fark edilir mi, başıma sıkıntı cıkar mı? Burslar kesilir mi veya bir cozumu var mıdır? Şimdiden teşekkurler...
TEV ve KYK bursu hakkında
Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- TEV ve KYK bursu hakkında