YKS 6 ay kala yetişememe korkusu
Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- YKS 6 ay kala yetişememe korkusu
-
23-10-2022, 22:19:31Merhabalar, gecen sene gram calışmadım barajı gecemedim. Bu sene dershaneye yazıldım. Dershane TYT-AYT beraber ilerliyor konular bitmedi hem TYT hem AYT yarısındayız. Ekim ortası-Kasım başı beri calışıyorum. Edebiyatta sadece milli edebiyat ve cumhuriyet kaldı kısmetse ocak başında branş denemelerine başlayacağım edebiyattan. Turkceden paragraf cozuyorum. Dil bilgisi 1ay icinde bitirip. Bol bol soru cozmek istiyorum. TYT matematikte problemlere başlamadım. (Ocak başında başlayacağım problematik-bilgisarmal-acilşeklinde hazirana kadar gotureceğim) ilk 12 konumdan yanlışım ve bilgi eksiğim olduğu icin onlara calışıyorum aralık sonuna kadar bitirmeyi hedefliyorum. Ancak AYT matematikten korkuyorum yapamazsam diye fonksiyon calışıyorum. 6 ayda trigonometri haric yetişirmi korkusu var. Hem TYT hem AYT matematik hedefim 10-15 net arası. Genel olarak ise hedefim en kotu 250bine girebilmek. OBP 87 TYT netlerim bir anda artmasını beklemiyorum ancak şubat sonu mart başı gibi artabilir mi?