Merhabalar arkadaşlar, normalde onlisans bitirip POMEM ile polisliğe geciş yapmayı hedefliyor idim. LÂkin bildiğiniz uzere Polisliğe onlisans mezunları icin daha az kontenjan ayırıyorlar. Sosyal medya da dolaşır iken TYT ile 4 senelik BESYO antrenorluk bolumu okunabildiğini ogrendim. İnternetten araştırmaya kalktığımda ise doğru duzgun, yeterli bilgiler edinemedim. BESYO 4 senelik bolumler icin 150 TYT puanı ile bu bolumlerin okunabildiği bilgisini aldım araştırdığım kadarıyla, fakat sonra da 4 senelik bolumler icin ilk 800 bin sıralamaya girilmesi gerektiği yazısını okudum. 150 TYT puanı tutturan birisi 800 bininci olması zaten imkansız değil mi? Tam olarak nasıl oluyor bu?
KillForYou dedi:
Merhabalar arkadaşlar, normalde onlisans bitirip POMEM ile polisliğe geciş yapmayı hedefliyor idim. LÂkin bildiğiniz uzere Polisliğe onlisans mezunları icin daha az kontenjan ayırıyorlar. Sosyal medya da dolaşır iken TYT ile 4 senelik BESYO antrenorluk bolumu okunabildiğini ogrendim. İnternetten araştırmaya kalktığımda ise doğru duzgun, yeterli bilgiler edinemedim. BESYO 4 senelik bolumler icin 150 TYT puanı ile bu bolumlerin okunabildiği bilgisini aldım araştırdığım kadarıyla, fakat sonra da 4 senelik bolumler icin ilk 800 bin sıralamaya girilmesi gerektiği yazısını okudum. 150 TYT puanı tutturan birisi 800 bininci olması zaten imkansız değil mi? Yoksa sadece oğretmenlik derken, Beden eğitimi oğretmenliği icin mi ilk 800 bin'de olmak gerekmekte? Yani BESYO Antrenorluk bolumunde 800 bin barajı var mı? Tam olarak nasıl oluyor bu?
Genişletmek icin tıkla...
BESYO hakkında
Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular0 Mesaj
●1 Görüntüleme