16 yaşındayım. Yatılı bir lisede okuyorum. Ve kendimi bunalmış ve kotu hissediyorum. Planlı bir şekilde hicbir zaman ders calışamıyorum. Bu yuzden ailemden ileride ne olacaksın universite hedeflerin neler tarzı şeyler soyluyorlar, fakat kendimde hangi bolumu istediğimi bilmiyorum. Bilmiyorum dedikten sonra işte bizi okumayacaksan bizi zorlama işte seni işe verelim falan diyorlar ama verseler elmayı ortadan ikiye kesebilecek vasfım yok yani illa okumak zorundayım. O yuzden okuyacağım diyorum ama planlı bir şekilde calışamıyorum. Annemler kendi zamanlarında nasıl zorluklarla okuduklarını anlatıyorlar. Neden isteksiz olduğumu soruyorlar ama bende nedenini bilmiyorum. Kitap okuma alışkanlığım yok maalesef. Adamakıllı bir hobim yok iyi futbol oynamam iyi basketbol oynamam bilgisayar oyunlarına ilgim var. Oynarım ama cok iyi oynamam. Zaten bilgisayarım cok iyi değil. Ekonomik acıdan bir problem yok ama geleceğe dair duşuncem 0. daha ne olmak istediğimi bilmiyorum ya. Ders calışma isteğim yok hic olmadı hatta. Motor becerilerim hic yok yani bir insanın hicbir şeye yeteneği mi olmaz yahu yok yapamıyorum yani olmuyor. Ayrıca arkadaşlarım dışarı falan cağırıyor hic cıkasım gelmiyor, evde tum gun oturmak istiyorum hicbir şey yapmadan sadece bilgisayara bakarak oneriye ihtiyacım var lutfen.