Okulda tutanak tutulması
Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- Okulda tutanak tutulması
-
23-10-2022, 19:41:03Bugun en arkada oturuyoruz bir arkadaşla ders biyoloji, sonra ondeki arkadaşın ayağının şiştiğini fark ettik gulduk ama ondeki arkadaş fark etmedi gulduğumuzun sonra arı sokmuş dedik gulduk bunu arkadaşta sapıkca anladı hocaya dedi ki arkadaki arkadaşlar +18 konuşuyor. Hocaya dedik bize inanmadı sonra onde oturan başka bir arkadaş ise ayağı şişen arkadaşın ayağına bakıp guldu ayağı şişen arkadaş da kızdı ona ben de ona ayağının şiştiğini soylemek icin seslendim birden yukseldi tehdit etti cıkışa gel falan dedi hocanın karşısında, yanlış anladı yani hoca da arkadaşı cağırdı boş kağıt verdi arkadaşta yazdı. Hocaya ne kadar desek de anlatamadık bu yuzden tutanak yedik. Arkadaşla aramız iyi değil bana sapıkca hareketler yapıyordu onceden hocaya soylemiştim daha yeni kavga ettik kafamı duvara vurdu 1.90 boyu var zaten karşı cıkamıyorsun. Haklıyken haksız yere tutanak yedik bu olaydan bir şey cıkar mı? Rehber hocasına onceden yaşadığımız şeyleri anlatsa ceza alır mıyım? Lise 2.