Sıfırdan universite kazanmak
Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- Sıfırdan universite kazanmak
-
23-10-2022, 19:40:09Abilerim, ablalarım ve kardeşlerim merhabalar. Ben zamanında bircok genc gibi okulda yaramazlık yaptım derslere gereken onemi vermedim. En sonunda doğal olarak ailem tarafından bir işe verildim okumak istemiyordum zaten. 4 yıl boyunca mobilyacıda calıştım ama mutlu olmamaya başladım cunku artık yeni hayaller kuruyorum guzel bir arabaya binmek, guzel bir meslek sahibi istiyorum. Bu tarz mesleklerle sadece karnımı zar zor doyuracağımı duşunuyorum ve sevmiyorum bu meslekleri kısaca beden işcisi olmak istemiyorum. Ve sonunda kararımı verip işten cıktım aklımda muhendislik bolumleri var artık net olarak kararımı verdim okumak istiyorum fakat tahmin edersiniz ki sozel ve sayısal tum derslerim bomboş 0 bile değil kısaca konuların adını bile bilmiyorum sadece matematikte toplama cıkarma carpma bolme biliyorum. Yaşım 20 onumuzdeki sınava yetişmem mumkun değil ama seneye olacak sınava yetişebilir miyim zaten tum gun boyunca evde olacağım cokca ders calışmaya vaktim var? Siz ne tavsiye edersiniz ders konusunda kaynaklar falan? Rica ediyorum kimse kararımdan caydırmaya calışmasın ateş bacayı sardı artık.