Selamlar dostlar,
2020 KPSS Onlisans icin bir kac dersten kaynak onerisi isteyecektim sizden. Dersler şunlar;
Matematik: Elimde Antremanlarla Matematik Tamamı Cozumlu, Karekok Matematik Sıfır ve Yargı Matematik Yaprak Testi kaynakları,
Turkce: Kida TYT Turkce Soru Bankası ve Yargı Turkce Yaprak Testi kaynakları,
Tarih: Yargı Tarih Yaprak Testi kaynağı,
Vatandaşlık: Yargı Vatandaşlık Yaprak Testi kaynağı,
Tum Dersler: Yargı 2018 KPSS Lise/Onlisans Memuruz Konu Anlatımlı ve Soru Cozumlu Tek Kitap kaynağı mevcut.
Ek olarak videolu derslerden ise YouTube'da bulunan şu kanalların oynatma listelerini indirdim/indireceğim;
Benim Hocam İlyas Guneş Matematik,
Benim Hocam Oznur Saat Turkce veya Ruştu Hoca ile Turkce
Benim Hocam Ramazan Yetgin Tarih,
Benim Hocam Bayram Meral Coğrafya veya Hoca Webde Engin Eraydın Coğrafya,
Benim Hocam Esra Ozkan Karaoğlu Vatandaşlık videolarını izlemeyi duşunuyorum.
Bunlara ek olarak Coğrafya icin soru bankası ve deneme sınavları icin hangi kaynağın hangi urununu onerirsiniz ve burada bulunan kaynaklar yeterli mi? Eksik olan varsa hangi ders icin hangi kaynağı onerirsiniz?
Teşekkurler.
***Not: Burada bulunan linkler reklam amaclı değil sadece kaynakların ne olduğu? Nasıl bir kitap yada YouTube kanalında calışıldığını gormeniz icin, ozellikle arada herhangi bir satıcı veyahut 2. yada 3. şahıs yada link olmadan kendi orijinal alan adlarının yani sitelerin ve YouTube kanal linklerini belirttim. Burada bulunan kitaplar belki başka yerde daha ucuza olabilir ama reklam olmadığı icin kendi orijinal sitelerinden alınmıştır.
Onlisans KPSS icin kaynak tavsiyeleri
Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- Onlisans KPSS icin kaynak tavsiyeleri