Meslek Lisesi Deneyimlerim
Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- Meslek Lisesi Deneyimlerim
-
23-10-2022, 19:30:14Merhaba arkadaşlar, meslek lisesinde 5 gunum gecti zaten meslek lisesini anlamanız icin 1 gun orada durmanız yeterli oluyor ben size gorduklerimi anlatayım. Şimdi evet gittiğim okulun ortamı ilcede ki en pis okul buyuk ihtimalle, herkes tenefuste sigara olayları donuyor, işte karşı sınıftan gelen cift dikişler size efelenmeye başlıyorlar bunları boş verin orta okulda bunlarla bayağı kavga etmiştim gerek yok zaten kimseyi tanımadığım bir yere gittim. Meslek lisesinde olan samimiyet hicbir yerde yok hele o yardımlaşma yok mu? Beni benden aldı, yemek istersiniz verirler size ilk gunden "Canım sana feda gardaşım" derler arada para isterlerse verin size seveceklerdir, ama altını ciziyorum samimi olabileceğiniz kişilere verin hep vermeyin zaten sigaraya kurbana girdikleri icin 50 KR falan verin bu mumkunse pek sık olmasın. Gelelim kavga dovuş mevzusuna arkadaşlar sizin ailevi değerlerinize sovmedikce kavgaya girmeyin "Naber lan ****" bunlar tadı tuzu zaten sınıf arkadaşlarınıza karşılık verin tabii biraz muhabbetiniz olsun once. Sigara icmiyorsanız "ben icmiyorum kardeşim" deyin zaten bir şey demezler zorlamazlar zorlayanlardan koşarak uzaklaşın. Ben 5 gunde deneyimlerimi anlattım yani her meslekte boyledir benim gittiğim lise en kakalarından ama dediklerim işinize yarar eklemek isteyen ağabeylerim varsa deneyimlerini alalım.