Olaya şoyle başlayacağım; oncelikle canım cok sıkkın bugun edebiyat sınavına girdik ve onceki gece ezberlemek icin elime 2 adet 10 saniyede ezberlenecek 2 kelime yazdım ve ezberledikten sonra elimden cıkarmayı denedim fakat cıkmadı. Daha sonra sıkıntı olmayacağını duşunup sınav olmak icin sınıfıma gittim sınavlar kelebek sistemiyle yapılıyor okulda. Ve 10dk gecti bir hoca var okulda gudubet ve bana takık bir kadın. Yanımdan ayrılmadı sınav boyu ve daha sonra elini ac dedi actım ve bu iki kelimeyi gordu ama bu iki kelime sınavda yoktu. Tamamen alakasızdı ve ben bakmaya dahi teşebbus etmedim kağıdıma k yazıp tutanak tutuldu ve sınavın geri kalanında kağıdımı alamadım ve haliyle sınavımı cozemedim. Sınavın onceki gecesinde 6 saat ders calıştım ve cok fazla emek verdim sorum şu hukuki olarak bir şey iddia edebilir miyim? Hocalarımla vs konuştum ama tutanak tutulduğu icin bir şey yapamayacaklarını soylediler. Onlar da kopya cekmeyeceğimden emin ve uzgun olduklarını dile getirdiler. Aranızda avukat vs varsa nasıl hukuki bir bicimde hak iddia edebilirim? Ya da edebilir miyim? Vaktinizi ayırdığınız icin teşekkurler.