Merhabalar, abilerim ablalarım. Ben bir lise oğrencisiyim. Başlıkta da gorduğunuz gibi kısacası tuvalete gittiğim icin yarım gun yok yazıldım. Uzunca olaraksa... Bizim okulun son iki dersi tenefussuz, blok, oluyor. Eh insanlık hali tuvalete gitmem gerekti sınıf başkanımıza sordum izin vermedi, yok yazılırsın mudure soylerim dedi, ben de ihtiyacım acil olduğundan ve zilin calmasına yarım saat olduğundan cok da umursamayıp gittim. Aynı şey gecen gun arkadaşıma da olmuştu onlara mudur yardımcısı kac yaşınıza geldiniz tutcaksınız işte başkan gitmeyin diyorsa gitmeyeceksiniz falan demiş. Ona rağmen gittim işte ihtiyacımı karşıladım. Geri donduğumde mudur yardımcısına soylediğini yok yazıldığımı soyledi tamam eyvallah dedim. Eve gittiğimde şuna benzer bir savunma hazırladım:

KONU:
30.10.2018 tarihinde sınıfımdan cıkıp tuvalete gidip geri gelmemden dolayı yok yazılmam ile ilgili savunmamın sunulmasından ibarettir. şahitler: Kameralar, Ozkan, Hasan, İrem, Dilara
ACIKLAMALAR:
Resmi eğitim kurumunuzda oğrenci mevkisinde eğitim gormekteyim. Her ne kadar okulumdan bir cok yonde memnun olsam da. Bugun oğleden sonra okul cıkışına yaklaşık yarım saat kala yaşanan talihsizlikten mağdur olduğumu soylemek istiyorum. Bildiğiniz gibi okulumuzda son iki ders blok ,teneffussuz, oluyor. Yaklaşık zilin calmasına yarım saat kala her insan evladı gibi ihtiyacımı gidermem gerekti. Okul cantam sırtımda yoktu, kameralardan da bakabilirsiniz. Sadece tuvalete gidip ihtiyacımı gidermemin ardından sınıfa geri dondum. Sınıf başkanımız sn. İrem Zor, mudur yardımcımız sn. Esra Hanım beni ihtiyacımı giderip hemen geri donmemden dolayı oğleden sonra yok yazdı. Tuvalete gidip geri donuşume; kameralar, sınıf arkadaşlarım: Ozkan X, İrem X başta olmak uzere sınıfın coğu şahit olmuştur.
SONUC:
Yukarıda arz ve izah edilen durum goz onune alınarak karne kayıdıma yazılan “Oğleden Sonra Gelmedi” ibaresinin kaldırılmasını, gereğinin yapılmasını ve adaletin yerini bulmasını arz ederim.

31.10.2018

E XXX 10/X XXX

İşte başkanın şikayet ettiği mudur yardımcısına verdim, arkadaşıma verdiği tepkiyi vermedi diğer mudur yardımcısı ilgileniyor bunlarla dedi. Tamam dedim cıktım verdim ustteki mudur yardımcısı da diğeri bakıyor dedi. Olayı anlattım kısaca aşağıdaki hocanın da size verilmesi gerektiğini soylediğini soyledim. Aldı işte sınıfıma gittim. Dersteyken cağırdı mudur savunmamı okudu. Sen tuvalete gittiğinde nobetci hoca girse yok yazmayacak mıydı dedi. Ama oyle olmadı dedim. Eee? dedi. Tuvalete gitmek yasak mı dedim. Tamam, velini cağır yarın dedi. Abilerim ablalarım şimdi ben ne diyeyim mudure. Yani ben acık ara haklı olduğumu duşunuyorum. Altı ustu 2 dk'da tuvalete gidip gelmişim yani ne diye yarım gun yazıyorsun. Aynısını yaşayan arkadaşımı azarlayıp silmişler yarım gun devamsızlığını. Ben daha resmileştirmeseydim kimse tuvalete gidemeyecekti. Ben de doğru olanı yaptım. Tavsiyeleriniz nedir, babam kesinlikle benim tarafımda. Not: bir hafta oncesine ait bir yazımdı bu, konuştu babam mudurle sordum ne dedi diye; tatlıya bağlanacak, dedi. Ama hala daha duruyor devamsızlığım ben ne yapayım şimdi? Hakkımı sonuna kadar arayacağım, ilce milli eğitime falan mı gitmem gerek?