Merhaba, okulda onceden de kavga ettiğim bir cocuk var. Gecen gunlerde voleybol oynuyoruz bana pas cıkarıyorlar bende basıyorum smacı smacorum cunku. Cocukta bir şey bilmiyor o da smacor ama o bilmediği icin ona atmıyorlar. Cocukta 2-3 kere bağırdı bende sustum sonra tekrar bağırdı bende bağırdım falan oynamayı bilmiyorsun falan diye o da duzgun dur dedi bende asıl sen duzgun dur doverim seni dedim o da bana gel dov dedi sonra ustume yurudu. 2 tane yumruk atmaya calıştı birini tuttum diğerinde eğilirken yumruk alnıma geldi sonra bende diz darbesi vurdum karnına sonra sağ kroşe vurdum cocuğa cocuk geriye gitti tabii bende yakasından tutuyorum, sonra ayırmaya calıştılar ittirdiler cocuğu yakası da elimde olduğu icin tişortunun bisiklet yaka kısmı biraz yırtıldı. Son ders olduğu icin eve gideceğiz 2 tane cocuk yollamış demiş ki "X kişisi seni cıkışta bekliyor adamsan kacmazsın" bende tamam dedim yanıma 2-3 kişiyi aldım gittik ama arkadaşlarıma karışmayın dedim. Baktım kavga ettiğim cocuk bir de yanındaki cantaları cıkarmış bekliyorlar bir de marketin onu kamera falan da var. Dedi sen benim arkamdan konuşmuşsun falan dedim ne alaka kim soyledi yanındaki cocuk gaza getirmek icin soylemiş bende dedim he he konuştum gel ne yapacaksın dedim o da sana ucarak dalarım dedi bende dal dedim o da zıpladı falan benim yanımdaki arkadaşım bunu havadayken tuttu boğazından sonra bende ittirdim cocuğu. Sonra biz teke tek atıyoruz ama ben yumruk atmadım o vurmaya calışıyor ki vursa da canım acımıyor cocuk 1.60 boyunda 50 kilo falan ben 1.70 boyundayım 75 kiloyum. O vuruyor ben kacıyorum ya da yumruğunu tutuyorum sonra vurdu iki tane tabii o vururken ben guluyorum sonra bir dayı girdi araya beni ittirdi benim de elim bunun yakasında olduğu icin ve daha onceden yırtıldığı icin bu sefer ortadan ikiye bolundu tişortu. Sonra gitmiş bu cocuk annesine ağlamış Omer beni voleybol oynarken tartıştık diye tişortumu yırttı falan diye annesi de hocayı aramış sonra ben oğleden sonra eve gittim o hocanın dersinde de hoca dilekce yazdırmış ve cocuk her şeyi yalan yazmış yok işte onceden husumetliyiz de Omer geldi 1. darbeyi voleybol da vurdu tişortum biraz yırtıldı 2. darbeyi cıkışta vurdu falan ama ikisinde de cocuk bana saldırdı ki 2.sinde cocuğa 1-2 kere dokunmuşumdur bir şey yapmadım. Ayrıca ilk kavgada bizim disiplin kurulundaki hocada yanımızda vardı o da benim haklı olduğumu biliyor. Onceden cocukla kavga etmemin sebebi de birkac kıza taciz etmişti ve benimle bireysel değil tum sınıf kavgalıydı cocukla. Disiplin kurulundaki oğrenci temsilcisi de benim bayağı yakın arkadaşım ayrıca mudur yardımcısı da babamın yıllardır arkadaşı benim bu tur bir şey yapmayacağımı biliyor. Ne ceza alırım? 8. sınıfım. Kameralar falan da goruyor iki olayı ve tum sınıf benim haklı olduğumu biliyor.
@xxxreis2023xXx Beğenmeme sebebiniz nedir hocam?
Kavga yuzunden ceza alır mıyım?
Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- Kavga yuzunden ceza alır mıyım?