Merhaba arkadaşlar, aranızda olmayalı uzun zaman oldu. Başlıktaki proje ve diğer etkinliklere (ders calışma başta olmak uzere) buyuk bir zamanımı ayırdığımdan sosyali pek takip edemiyordum.

Aslında hala takip edemiyorum diyebilirim.

Buyuk Technopat Sosyal ailesinin desteğine ihtiyacım var aslında sizden yardım isteyeceğim.

Oncelikle projeden bahsetmek isterim;

Proje Genc Başarı Eğitim Vakfı (Uluslar arası olarak Junior Achivement olarak biliniyor.) tarafından duzenleniyor. Projenin amacı lise oğrencilerin iş hayatına atılmasını, kendilerini geliştirmelerini ve ozetle bir şirketin icerisinde calışmanın, yonetmenin, iletişimin nasıl olması gerektiğini oğretmek. Proje de ulke birincisi olursanız eğer Belcika da ulkeyi temsil etmek adına gidiyorsunuz. Bunlara ek olarak; proje sonunda katılan oğrencilere bir belge veriliyor ve yurt dışında ki bazı Universitelerin tanımasıyla başvuru değerlendirmesinde +1 olarak yer alıyor.

Geldik benim destek istediğim konuya;
Gecen yıl Eskişehir'den sadece bizim okul katıldığından Yarı Finale kalmak icin fazla bir caba sarf etmemiz gerekmiyordu ve bu yıl olduğu gibi farklı eleme yontemleri yoktu (sosyal medya il birinciliği, faaliyet dosyası, şirket kasasının durumu).

Bu yıl işler cok cok farklı bir halde; sadece Eskişehir'den 30+ okul katılıyor ve bazı okullarda 2+ şirket bulunmakta. Şirket kasamızın durumu oldukca iyi ve bazı teknik sıkıntılarımız olsa da Faaliyet dosyamızın da oldukca iyi olduğunu duşunuyorum.

Bunları bir yana koyarsak Sosyal Medya uzerinden de sağlam bir gidişat yakalamak isterim bu nedenle Facebook paylaşımını beğenmenizi rica edeceğim. Moderatorler dilerlerse konuyu tamamen silebilirler.

Şimdiden teşekkurler.

Facebook paylaşımı icin: Genc Başarı Yılın Şirketi 2017

Kağıtperest Genc Başarı Şirketi tanıtım videosu:

Dilerseniz şirketin internet sitesinden projeyi inceleyebilirsiniz.
Kağıtperest Şirketi – Bir Genc Başarı Eğitim Vakfı projesi – Tek sınırımız hayallerimiz!

Bir de sponsor aramaktayız, bize sponsor olabilecek ismi olan şirket/kurum/dernek onerirseniz cok muteşekkir oluruz.

Selametle.