Meslek lisesinde anadolu teknik bolumunde okuyorum. ATL gereği staj gorev suresi zorunlu 40 iş gunu. Bu iş gununu 11. sınıfın sonunda Taksim'de bir firmada tamamladım. Şu anda 12. sınıftayım, meslek dersleri ortalamam en az 85-86 geldi şimdiye kadar ve hala oyle.
C# Windows masaustu uygulamaları ve SQL veri tabanında bilgim oldukca iyi olduğunu duşunuyorum. Keza staj gorevim suresince web programlama, WordPress vb. şeyleri de oğrenme şansım oldu.
Ben yapmış olduğum stajın gecerli sayılmamasını ve bu sene sonunda staj gorevini tekrar yerine getirmek istiyorum. Staj gorevini tekrar yerine getirmek istememdeki en buyuk sebep kendimi daha fazla geliştirmek istiyor olmam. Kendimi geliştirmenin sadece evde bilgisayar başında değil bir iş ortamında olmasını istiyorum.
Onceki staj yerime okul oğretmenlerim beni yollamıştı ve pek verimli gecmedi. Bu sebepten oturu yazılım ile ilgili gercekten iyi bir şekilde kendimi geliştirebileceğim bir staj yeri arıyorum, yardım ederseniz sevinirim.
İnternette her baktığım yerde bilgisayar tamiri gibi ilanlar goruyorum, onları zaten gozum kapalı yapabilirim. Tekrar belirtmek isterim yazılım bilgim kendi jenerasyonumda bu bolumde okuyan insanların ortalamasının ustunde olduğuna inanıyorum.
Yazılım Alanında Staj Yapılabilecek Yerler
Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- Yazılım Alanında Staj Yapılabilecek Yerler