Merhaba. 11.sınıf oğrencisiyim ve sayısal bolumundeyim. Ve başlıktan da anlaşılacağı uzere aşırı yoruldum. Her gun sayısal dersler olsun haftasonu 12den 5 e kadar dershane olsun, aşırı bunaltıcı. Cok bunaltıcı bir hayat icindeyim ve bir spora yazılıp sosyal cevre edinmeyi istemiyorum. Bunu denesem de sıkılıp bırakıyorum. Bir sosyal cevrem yok veya arkadaşlarım. Ki yalnızlığı seviyorum ama yalnızlıkta o enerjiyi hala bulamadım. Amacım ODTU Bilgisayar Muhendisliği. Lakin bu cabamla "O" bile goremem. Ki ben kendimin zeki olduğuna inanıyorum. Okuldan eve 4 te geliyorum ve uyuyup 8 9 gibi kalkıyorum. Bir yarım saat belki kitap okuyorum ve maksimum yarım saat de ders calışabiliyorum. Bu ne bana ne de yazılılara yetiyor ama bir şekilde gectim hepsinden. Asıl sorun icimdeki bu tukenmişlik hissi. Tek isteğim bana "Tukenmişlik sendromu belirtileri gosteriyorsun bir psikoloğa git" onerisinde bulunmamanız. Pek icimi doken biri değilimdir ki psikoloğa dokeceğimi de sanmıyorum. Boş gunum yok, haftasonları dershane var ki dershanede en azından ders dinliyorum diye zorla da olsa gidiyorum. Memmun değilim ama 3 5 şey kapabiliyorum. Bilgisayar oyunlarından sıkıldım. Yazılım oğrenmek icin kitap aldım 10 15 video izledim ama sıkıldım. Ailemle aram pek iyi değil aslında benim iyi gibi ama aralarında sıkıntılar var. Tek cocuğum ve anlatmak istediğimde anlatabileceğim biri de yok. Bir oneri verin bana dostlar, abilerim, kardeşlerim cok yoruldum.