Merhaba. Meslek lisesi bilişim bolumu oğrencisiyim. Bu sene sonu dal sececeğim ve şimdiden "en iyi dal" fikrinizi almaya geldim. Cok takıldım bu dal secme konusuna. Okuduğum okulda 2 tane dal var şu anda acık olan, seneye de bir diğer yeni dalı acmayı duşunuyorlar. Bilgisayar teknik servis dalına gitmek istemiyorum. Veri tabanı programcılığı geciyor gonlumden ama bahsettiğim seneye acılacak olan dal ise veri tabanı. Yani acılıp acılmaması kesin değil ama hocam acmayı duşunuyoruz diyordu. Okulumda acık olan dallar: Web Programcılığı, Ağ İşletmenliği.. Acılması duşunulen dal ise: Veri Tabanı Programcılığı.

Veri tabanında guveniyorum kendime, C#'ı anlıyorum ve kendimi geliştirebileceğimi duşunuyorum. Gunumun bir 2-3 saati C#'ta geciyor ve kendimi geliştirme amacındayım. Diğer dallar hakkında pek bir şey duşunemiyorum. Sizce hangi dalı secmeliyim? Dediğim gibi, icimden veri tabanı geliyor en iyi dal olarak ama sizin de fikrinizi almak istiyorum. Baktığım kaynaklar da veri tabanı daha iyidir eğer kodlarla uğraşmayı seviyorsanız gibisinden şeyler soyluyor.