Merhaba A.t.l Web tasarım ve programlama okuyorum. HTML5, CSS3, C# biliyorum. Biliyorum derken oyle okulda gorulenler değil. C# 6.0 Kitabını bitirdim, Fatih hayiroğlu CSS3 kitabını okuyorum. Okulda veritabanı da oğreniyoruz (MSSQL). Şu anda Asp.net oğreniyoruz. Veritabanını daha ayrıntılı şekilde evde oğreniyorum, veritabanı bolumunun modullerinin PDF'lerini indirdim okuyorum. Bu yıl İngilizce kursuna da başladım. Yazın iyi şekilde konuşabilecek kıvamda olacağım. Gecen yıl 10. sınıftım ve o yıl oğrenciler algoritmayı yeni oğrendiği icin hicbir yer almıyordu, naylon staj oluyordu bende yapmadım ve bu sene 40 iş gunu staj yapacağım. Sorun şu ki bir tane bile Web tasarım ya da Web programlama stajyer ilanı yok. Para istemiyorum, C#, HTML5, CSS3 biliyorum, MSSQL, Asp.net ve Bağlantıları oğreniyorum yani yazın onları da iyi derecede oğrenmiş olacağım ama başvuru yapacağım yada beni alacak bir yer yok. Buyuk şirketler zaten direk universite 3 ve 4 alıyor, onları direk eliyoruz zaten aldıkları stajyer sayısı da belli. Nasıl staj yeri bulabilirim ? Hicbir şey istemiyorum beleş calışacağım tek istediğim bu oğrendiklerimi uygulamak ve rehberlik etmeleri. (11. Sınıfım.)