Merhaba piskolojik sorunlarımdan kaynaklı 1'nci donem devamsızlık yaptım. Daha doğrusu okula neredeyse hic gitmedim tasdikname alıp acık liseye gectim. Tasdikname'de veriliş nedeni olarak bende bir şey yazmıyor mudurdeki tasdikname ise bu oğrenci kendi isteği ile acık oğretime gecmiştir yazıyor. Benim bu donem yaptığım devamsızlık sınıf tekrarı yapılmış sayılmıyor herhalde okulu terk ettiğim icin. Tastiknamede bu oğrenci 2013-2014 yılında derslerden başarısız sınıf tekrarı yapmıştır yazıyor orada bu yılı yazmıyor ancak bu yılın 1'nci donemine ait bir yazıda var devamsızlıktan başarısız yazıyor orgun oğretim dışına cıkmıştır gibisinden birşey yazmıyor. Ben lise 1 tekrar okuduğumda derslerim cok guzeldi ve ben acığa gectim direk bana 40 kredi verdiler ve bu donem 2 acık lise sınavı olacak eğer 2 sınavdan ful veya iyi alırsam kredi 100 uzerine cıkıyor 100 uzeri kredide araştırdım orgun oğretmime gecerek 3'ncu sınıftan başlanabilirmiş. Bende ğecebilirmiyim acaba bizim burde 60 metre ilerde Anadolu lisesi var lise 3 kontejanları 80 seneyede yine 70 80 olur seneye gitsem alırlarmı beni eğer isterseniz tasktikname fotorafını atarım TC numaramı filan bulanıklaştırrp.