Merhaba, bu sene liseye yerleşeceğim fakat kafam cok karışık. Yani nasıl desem liseyi Anadolu lisesi okuyup dil bolumu secip universitede dilden mi devam etsem yoksa universitede yazılımdan mı devam etsem yoksa meslek veya cok programlı bir liseye gidip orada elektrik elektronik bilgisayar bolumu mu okuyup iş hayatına başlasam? Coğu kişi meslek lisesinden sonra işin garanti diyor, mesleğin olur diyor. Kimi de o donem artık gecti diyor. Anadolu'ya gitsem universite sınavını yapamayıp işsiz kalacağım diye endişeleniyorum. Lise ve universiteyi İngilizce uzerine okusam iş bulabilir miyim onu da bilmiyorum. Sizce hangi bolumu okuyabilirim meslek lisesi ve Anadolu liselerinde genel olarak beni aydınlatır mısınız?

Meslek lisesi olarak gidebileceğim bu okullar var.

Gazi Cok Programlı Anadolu Lisesi 2022 Gazi Cok Programlı Anadolu Lisesi taban puanı ve yuzdelik dilimi ile yorumları, kontenjan sayıları, universite başarıları ve istatistiki bilgileri yer almaktadır.
www.sorubak.com

Gaziosmanpaşa Fahrettin Ozudoğru Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2022 Gaziosmanpaşa Fahrettin Ozudoğru Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi taban puanı ve yuzdelik dilimi ile yorumları, kontenjan sayıları, universite başarıları ve istatistiki bilgileri yer almaktadır.
www.sorubak.com

Anadolu lisesi olarak ise bunlar;

Vefa Poyraz Anadolu Lisesi 2022 Vefa Poyraz Anadolu Lisesi taban puanı ve yuzdelik dilimi ile yorumları, kontenjan sayıları, universite başarıları ve istatistiki bilgileri yer almaktadır.
www.sorubak.com

Hacı Ayşe Ateş Anadolu Lisesi 2022 Hacı Ayşe Ateş Anadolu Lisesi taban puanı ve yuzdelik dilimi ile yorumları, kontenjan sayıları, universite başarıları ve istatistiki bilgileri yer almaktadır.
www.sorubak.com

Şair Abay Konanbay Anadolu Lisesi

İstanbul Sultangazi civarı onerdiğiniz meslek veya Anadolu lisesi varsa onları da gosterirseniz sevinirim.