Merhabalar herkese. Ben şu an paramedik bolumu oğrencisiyim ve kucuklukten beridir hep yazılım ve bilgisayarla uğraşmak istedim. Bu alanda cok şey bildiğimden veya başarı olacağımı duşunduğumden değil sadece bu alandan keyif alacağımı duşunduğum icin ve bu sene paramedik bolumunu okumaya başlayınca kesinlikle hayallerimizin peşinden koşmamız gerektiğini anladığımdan. Ben yazılım ile uğraşmak istiyorum. Yazılımda tasarım işi yapmak değil. Programlama işi yapmak istiyorum. Ancak hangi bolumu secmem gerektiğini bilmiyorum. Bilgisayar Muhendisliği mi secmeliyim? Yoksa Yazılım Muhendisliği mi ? Bircok kişi bilgisayar muhendisliği işletim sistemlerinde uzmanlaşır, yazılım muhendisliği ise bu sistemlerdeki programları ele alır. Yani kısaca bilgisayar muhendisliği = işletim sistemleri
yazılım muhendisliği = Programlar olarak oğrendim. Fakat sorun şu ki ben yazılım alanında hem işletim hem de bu programları oğrenmek istiyorum. Bu arada programlama veya yazılım olarak hicbir bilgim yok sıfırdan başlayacağım.
Bilgisayar Muhendisliği mi, Yazılım Muhendisliği mi?
Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- Bilgisayar Muhendisliği mi, Yazılım Muhendisliği mi?