Merhabalar, lise son sınıfta web tasarım bolumunde okuyorum. Ancak bildiğiniz gibi web programlama, masaustu programlama, neredeyse butun programlama dilleri birbirine benzer.(Brainfuck haric [bkz: Brainfuck - Vikipedi])Dolayısıyla yazılımın genelinde başarılıyım. En kısa şekilde Algoritma'da, İngilizce'de ve Programlama'da başarılıyım diyebilirim. Ancak Turkiye'de yaşıyor olmamız dolayısıyla insanların bana karşı kendini alakasız bir sıcak hissetme halleri, yeğenim davranışları falan var. Bunlar da direk beni (bu işe patron dahil değil) eleman olarak kullanmalarına ve bulaşık yıkamama, temizlik yapmama, yazılım yerine tamire servise falan fabrikalara gitmeme yol acıyor. Her ne kadar ben onlara soğuk davranmaya devam etsem(abi abla tarzında değil de bey, hanım tarzında konuşuyorum en basit ornek olarak) bile. Bu angarya işleri yapmayı kesinlikle istemiyorum. Patrona bunu anlatsam, onun da buranın yerlisi olduğunu bildiğim icin calışanlardan farklı bir davranış sergileyeceğini duşunmuyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Şimdiden teşekkurler.