12.sınıfım acığa gecmiştim. 1 senedir de YKS'ye hazırlanıyorum. Ailem bu sınavı aşırı derecede onemsiyor tutmazsa bir hak daha tanımayacaklarını soyluyorlar direkt calışmaya vereceklerini soyluyorlar. Muhtemelen borc harc icinde dershaneye kayıt ettikleri icin bu kadar onemsiyorlar. Dershaneye de kendi rızamla gitmedim ve hocalar oldukca verimsizdi. Hele matematik hocasını hic sevmezdim dersi yayvan yayvan anlatırdı sınıfın coğu uyurdu. Son zamanlarda da butun cemaat matematik dersinden kacıyordu derslere bir ben kalıyordum. Fena bunalıyorum bu baskılar yuzunden. O yuzden AOF ilahiyat secip bir sene daha hazırlanacağım ama o zaman da OBP puanı kırılacak. Ben aileme mezuna kalacağımı nasıl soyleyeceğim inanın hic bilmiyorum sizce AOF'e gecip OBP kırılmasına rağmen bir sene daha hazırlanmalı mıyım? Yoksa iki sene sonra DGS'ye mi girmeliyim? DGS sozelciler icin cok zor diyorlar. Mezuna kalırsam hic iyi bir şekilde karşılamazlar kesinlikle o yuzden cok bunalıyorum. Dumlupınar rahat tutacak ama oraya da gitmek istemiyorum bursa veya İstanbul'da okumak istiyorum. Stresten calışmaya da odaklanamıyorum. Bir akıl verin Allah rızası icin.