İyi forumlar. Hayatımın hatasını yapıp 3 yıl once İmam Hatip lisesine geciş yaptım. Orda okuyanlar bilir, meslek dersleri cidden cok ağır ve saatleri fazla. Ben de hicbir meslek dersini veremediğim icin 16 saatlik dersten direk olarak kalıyorum ve tabi hic yapamadığım ders matematik. Bu da eklenince 22 saat oluyor ve ortalamam 48 arasında oluyor. Lise 1'de 1 kere sınıf tekrarına kaldım. Lise 3'de lise 2'den kalan meslek derslerim yuzunden kaldım ve lise 3'de yeniden sınıfta kaldım ve acık liseye geciş yaptım. Benim endişem şu 1 yıl sonra universite sınavım var ve ben nasıl calışcağım ne yapacağım bilmiyorum. Eskiden nasıl olsa oğretmenlerim yardım ederdi şimdi yardım edicek iyi bir şekilde 1 kişi bile yok. 9, 10. sınıf konularını nerdeyse hic hatırlamıyorum nerde başlıyabilirim calışmaya?
Lutfen bana duzenli calış, programlı calış demeyin yapabilsem zaten buraya konu acmazdım. Kendimi bi turlu duzene sokamıyorum. Bu yaşta saclarım beyazlamaya başladı bile 1, 2 tel olsa bile.
Benim asıl korkum okul yardımı olmadan nasıl universite kazanabilirim? Sozel dersler ve sayısalda matematik ve fizik haric tum dersleri kolayca anlıyabiliyorum. Ama bu 2 ders bana cok sıkıntı cıkarıyor ve ileride ne mesleği secicem bir turlu karar veremiyorum. Tarih okumak istiyorum ama ordada meslek alanı kısıtlı diyolar. Araştırdığıma gore cidden doğru. 2.Secenek olarak bilgisayar ile ilgili bir bolum okumak istiyorum yazılım vb şeyler o zamanda karşıma matematik cıkıyor ne yapıcam bilmiyorum yardımlarınız icin teşekkurler.
Konu başlığını yanlış yazmışım kusura bakmayın. Gelecek kaygım olucaktı bu aralar cidden cok dalgınım.
Universite kazanma ve gelecek kaygısı
Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- Universite kazanma ve gelecek kaygısı