Merhabalar, dil bolumunde okuyan oğrencilerin ve başta Recep Baltaş'dan bilgi almak istiyorum. Cunku kendisi dil bolumunde okuyordu sanırsam.
Dil bolumune sırf dil oğrenmek icin gidilir mi? Yani sadece İngilizce dil bilgisi olsun diye.
En cok serbest meslek gibi olmasıyla cok iyi olduğunu duşunuyorum. Cunku tercumanlıkta devlete bağlı olma yok.
Ben hem dil bilgim ile kitaplar okumak, gezmek dolaşmak istiyorum, hemde bilgisayar bilgimi dahada arttırarak internetten front end olarak para kazanmak istiyorum.
Bu ne kadar mumkun sizce? Tabi ki her şey bununla bitmiyor, bunu başarabilmek icin hırs cok onemli.
Neden bilgisayar ile alakalı fakulteleri, bolumleri tercih etmiyorsun diye sorabilirsiniz,
cunku; yeterli eğitimin verilmediğini duşunerek 4 yılımı boşa gecirmek istemiyorum. (Yazılım Muh.)
Yaşı buyukler, dil bolumunde okuyanlar, kişisel gelişimciler, yazılımcılar yani yazdığım yazıyla alakalı her kesim bilgi verirse cok sevinirim.
Hayatımız icin onemli kararlar vermemiz gerekiyor.
Ben eşit ağırlıkcıyım. Dilde ve sozel derslerde oldukca başarılıyım, sayısalda da orta derece başarılıyım.
Bilgisayar web alanında daha daha başarılıyım. Hem bir fakulte okumak, hem de yeteneğim olan bir alanda calışmak istiyorum. Devlete bağlı kalmak istemiyorum yani.
Şimdi birazda sizleri dinlemek istiyorum, lutfen anlatın ve cevaplayın sorularımı, dinliyorum.
Dil Bolumu Nasıldır?
Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- Dil Bolumu Nasıldır?