İngilizce ya da Almanca oğrenAOF İşletme bitirPC alıp Photoshop, Solidworks vs. oğrenYazılım oğrenMeslek icerikli sertifika alSpor yap
Merhaba,
Yukarıda yazmış olduğum gibi meslek hayatımda iyi maaşlarda iyi şartlarda calışmak istiyorum fakat nasıl bir yol izlemem gerekli bilmiyorum.
Elektrik- Elektronik, Biyomedikal mezunuyum fakat o işleri hic yapmadım.
Cağrı merkezinde calıştım, satış ve pazarlama, reklam, sosyal medya uzmanlığı yaptım.
Şuan havalimanında calışıyorum ekranıma duşen arızalara teknik yonlendiriyorum ( Bence meslek bile değil )
Kendimi bir turlu geliştiremedim gibi hissediyorum.
İleride işsiz kalsam iş bulamam, yukarıda bir tablo hazırladım ne yapmalıyım? İngilizce ya da Almanca oğrensem yurtdışına gitme ihtimalim olur diye duşundum havalimanları personel arıyor son zamanlarda.
İşletme bitirsem İnsan Kaynakları, Satın alma uzmanı gibi bir cok mesleğe sahip olabilirim.
Photoshop Solidworks gibi programlar oğrensem illa ki bir firmada cizim yaparım gibi geliyor.
Meslek icerikli sertifikalar satılıyor, Kalite guvence uzmanı, Makine bakım uzmanı vs gibi bir nevi diploma bunlardan alsam ne alacağım bilmiyorum.
Diplomalarımın olduğu işler hem biraz ağır hem maaşı yuksek değil hem de yukselmek zor, şuanki işimde cok rahat bir ortam var fakat geleceği yok.
Sizce neler yapmalıyım? Kendimi genelde insanlarla iletişim kurma konusunda cok başarılı buluyorum. El becerim de yuksek ama o biraz hobi amaclı kalıyor, orneğin muşteri temsilcisiyken 3. ayda reklam, satış pazarlama, sosyal medya gibi gorevlerde sorumlu tutuldum bu ozelliğim sayesinde ama ne yonde ilerlemeliyim bilmiyorum.
Şirketimizde cok rahat yazılımcılar goruyorum, yeni mezun 10.000₺ ustunde maaş alıyor ve gelip pek bişey yapmıyorlar bazıları.
İnsanları artık kıskanmaya başladım sanırım bir yerde hata yapıyorum, 5 yıldır calışıp hic bir konuda yukselip gelişemedim.
Buranın yaş ortalaması yuksek, yardımcı olun bu kardeşinize.
Teşekkurler...
Kendime not yazdım, nasıl bir yol izlemeliyim?
Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- Kendime not yazdım, nasıl bir yol izlemeliyim?