Arkadaşlar, ben Aksaray Universitesi Bilgisayar Programcılığı bolumune 04.09.2021 tarihinde e-Devlet uzerinden E-Kayıt yaptırıp programa kayıt oldum. İlk hafta gittim, okulda bulundum fakat kalan surede ozel sebeplerden dolayı hicbir şekilde okula devam edemedim. Haliyle devamsızlıktan ve giremediğim sınavlardan da kalmış bulundum. Benimle beraber başlayanlar ikinci sınıfa gecti, başladığımda WhatsApp grubuna girmiştim ve Bil-1 ismindeydi okul kapanınca grup ismi Bil-2 yapılmış. Ben hala gruptayım. Oğrenci Bilgi Sistemi (OBS) paneline giriş yaptığımda (bkz. ekran goruntusu) bilgi ekranı karşılıyor. e-Devlet oğrenci belgesi sorguladığımda kaydım gozukuyor, Transkript belgemde ise sınavlardan devamsızlık ve sınavlara girmeme sebebiyle kaldığım gozukuyor. Onumuzdeki kayıt doneminde tekrar kayıt yaptırmak zorunda mıyım yoksa mevcut kaydımın uzerine sadece ders secimlerini yapıp birinci sınıfa baştan devam mı etmeliyim? Konuyu biraz karışık anlatmış olabilirim kusura bakmayınız. Bu konuda bana detaylı şekilde destek olacak kişiler varsa cok memnun olurum.

Dosya Ekleri Screenshot_20220719-145958.jpg 64,7 KB · Goruntuleme: 18