Merhaba Arkadaşlar,
Ben bir lise oğrencisiyim ve 12,5 gun devamsızlığım bulunmaktadır. Devamsızlığım 9.5 gun iken okula gitmedim ve anneminde haberi vardı ondan dilekce yazmasını istedim oda sen yaz ben imzalıyım dedi. MEB'den bakarak yazdım annem imzaladı telefon numarasını yazdı bende goturdum. Verdim mudur yardımcısına alacaktı devamsızlığıma baktı senin devamsızlığın 9.5 gun olmuş dedi. Velin gelsin 2-3 gun silelim dedi dilekceyi almadı. Ben de peki hocam dedim teşekkur ederim dedim. 15 Gun sonra annem gitti mudur yardımcısının yanına ancak 15 gun icerisinde 3 gun daha devamsızlık yaptım. Neyse annem anlatmış konuyu boyle boyle demişsiniz demiş. Mudur yardımcısı ise ben boyle birşey soylemedim vb. şeyler soylemiş. Konuşmuşlar yıl sonuna kadar dersleri iyi olursa devamsızlık yapmassa belki sileriz hocalarına falan sormamız lazım gibi şeyler soylemiş. Ama ben silmez falan diye cok korkuyorum eğer sınıfta kalırsam gercekten biterim. Sizce sınıfı gecer miyim kalır mıyım ? Beni korkutmak amaclı soylenmiş olabilirmi ?