2022 YKS sınavında sıralamam 300k geldi. Sınava sayısal da ilk 10 bine girebilecek şekilde calışmadım ama hic calışmadım da diyemem. İstikrarsız calışıyordum ve kafam coğu zaman başka yerdeydi. Motivasyonumun olmadığı zamanlar film izliyor, bilgisayar oyunları oynuyor veya basketbol oynuyordum. Dershaneye de gidiyordum ama eve gelince cok calışmıyordum. Bu sene mezuna kalıp sayısalda ilk 10 bine girmek istiyorum. Bu sene dershaneye gitmektense, deneme kuluplerine yazılmayı duşunuyorum. Onumuzdeki yılın haziran ayına kadar 310 gun kaldı. 310 gunde neleri değiştirmeliyim sizce? (OBP 95,6)
Gunluk ne kadar paragraf sorusu cozmeliyim? Sınava kadar toplam kac tane TYT ve AYT genel denemesi bitirmeliyim? TYT Turkce, TYT matematik, TYT fizik, TYT kimya ve TYT biyoloji icin YouTube'dan hangi kanalların konu anlatım videolarını izlememi tavsiye edersiniz? TYT Sosyal kac ayda biter? AYT matematik icin nasıl calışmamı onerirsiniz? Sınava girmeden once AYT matematikten toplam kac soru cozerek girmiştiniz? Netlerimi dolaylı yoldan arttırabilecek, zihnimi guclendirecek hangi aktiviteleri onerirsiniz? Bu surecte spor salonuna gitmek faydalı mı? Duzenli uyumak onemli mi? Hangi rutinleri yapmalıyım?