11. sınıfa gidiyorum sayısal oğrencisiyim ve 15 tatil gelince biraz dinlendim. Onumuzdeki 1 haftayı ders calışarak gecirmeyi duşunuyorum. YGS anlatımları dershanede olacağından dolayı YGS değil de 11. sınıfın ilk doneminde eksik olan konularımı toparlamayı duşunuyorum. Bu sayede 2. donem dershane sayesinde YGS calışıp aynı zamanda 2. donem gunu gunune calışıp 2. donemi tamamen bitirmek istiyorum. Ancak 11. sınıfın ilk donemini 7 gun icinde halledemem. Matematik, geometri, fizik ve kimya derslerinden 2'sini calışmak istiyorum. En azından onları tamamen bitirip diğerlerini bir şekilde 2. donemde azar azar calışıp toparlamak istiyorum. Eksiklik bakımından fizik ve geometride diğer derslere gore daha fazla eksiğim. Fizik ve geometri mi calışsam ?
Genel olarak amacım yaza geldiğimde YGS'i genel olarak kavramış ve 11. sınıfı da belli bir duzeyde bitirmiş olmak istiyorum. Yazın 10. sınıf ve YGS bakmak istiyorum. Tam olarak şu an ne yapmam lazım ve gelecekte yapacağım şeyler hakkında duşunuyorsunuz?
1 Hafta İcinde Neye Calışmalıyım ?
Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- 1 Hafta İcinde Neye Calışmalıyım ?