Selamlar,
Oncelikle belirtmek isterim ki universitede ilk senem ve burs/kredi konusunda gercekten en ufak bi bilgim yok. Şu yazı ozellikle aklımı baya karıştırdı ve bir cevap bulma umuduyla size de bi danışmak istedim.
11.01.2015 tarihine kadar e-devlet şifresi ile kredi/burs taahhutnamesini onaylayan oğrenciler kredi/burs odemelerini ve bankkartlarını TCKN son hanesine gore 19.01.2015-23.01.2015 tarihleri arasında hesaplarının acıldığı/acılacağı Şubelerimizden alabileceklerdir. Kart teslimleri yalnızca oğrencilerin kredi/burs hesabının acıldığı Şubemizce gercekleştirilebileceğinden sorgulama sonucunda oğrenilen Şubemize aşağıda belirtilen tarihlerde veya daha sonraki tarihlerde muracaat edilmesi gerekmektedir. 16.01.2015 tarihinden sonra TCKN ile de sorgulama yapılabilecektir.
Genişletmek icin tıkla...
Daha once burs almış bazı arkadaşlara da danıştım lakin onların da bu konu hakkında bilgileri olmadıklarını soylediler. Sorum şu ki ben 11.01.2015 tarihinden once taahutnameyi onayladım ve o tarihler arasında universiteyi okuduğum şehirde olmayacağım. Memleket ve universiteyi okuduğum şehir arası baya bi uzak olduğu icin de geri de donmek istemiyorum. Bu tarihlerden sonra mesela Şubat ayının herhangi bi gununde bana tahsis edilen şubeye gidip hesabı acıp ya da kartı herhangi bi sorun cıkmadan veya para kaybı olmadan alabilirmiyim?
Şimdiden teşekkur ediyorum ve sınavları olan herkese başarılar diliyorum.
KYK Burs/Kredi Hesap Acılma Tarihleri
Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- KYK Burs/Kredi Hesap Acılma Tarihleri