Merhaba. Lisede dil okudum ve mezun olalı 3 sene olacak. Universitede sectiğim bolumu sevmediğim icin tekrar sınava gireceğim. Lise zamanı başarılı bir oğrenci değildim bu yuzden TYT icin temelim sağlam değildi. Zaten son girdiğim sınavda TYT'den toplam 38 net yapmıştım (27 tanesi Turkce). Şimdi sınava girmemin uzerinden zaman gectiği icin bildiğim ufak tefek şeyleri de unutmuşumdur.
O yuzden gercek anlamda sıfırdan TYT'ye başlayacağım. Hedefim Ankara'dan IDE, AKE veya İngilizce Oğretmenliği tutturabilmek. İstediğim bolumleri kazanmak imkansız değil. İngilizcede temelim sağlam, fazla calışmamış olmama rağmen sınavda 80 sorudan 68 net yapmıştım. 8 ay gibi bir surede İngilizceyi rahat bir şekilde geliştiririm ama TYT'ye nasıl ve gunde ne kadar calışacağım konusunda net bir fikrim yok. YouTube'da videolarını izleyerek TYT'de başarılı oldum dediğiniz kanallar varsa soylerseniz cok iyi olur. Kaynak kitap tavsiyesi de alabilirim.
Herkesin farklı oğrenme şekli olduğunu biliyorum ama faydasını gorenler ders calışırken uyguladıkları calışma planını da anlatırsa iyi olur. TYT icin gunluk ortalama kac saat ders calışmalıyım ve konuları kac ayda halledebilirim? Aklınıza gelebilecek her turlu tavsiyeye acığım. Teşekkurler şimdiden.
Sıfırdan TYT icin tavsiyeler
Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- Sıfırdan TYT icin tavsiyeler