Merhaba arkadaşlar,
Ben lise 1. sınıftayım ve birkac sorunum var. Oncelikle şunu soyleyeyim, derslerin icerğini merak ediyorum, oğrenmek istiyorum lakin eve geldiğim vakit bir suru imkanım olmasına rağmen - bilgisayar, yardımcı kitap- odev yapmaya başladığımda dikkatim dağılıyor, devam ettiremiyorum. Sadece haftaici calışamıyorum. Haftasonları tum derslerin odevlerini yapıp, konuları tekrar ediyorum ve varsa performans odevlerini yapıyorum lakin hafta ici okuldan gelince evde birkac tur atıp, yemek yedikten sonra ders yapmaya başlayınca bir turlu devamını getirtemiyorum. Dikkatimi toplayıncaya kadar saat 8-9 oluyor.
Duzeni seven ve eşyaları, kıyafetleri duzenli tutan biriyim. Lakin bu ders calışma işini bir turlu duzeltemedim. Yani bir şey araştırmaya calışsam internetten, 10 dakika sonra konu dışı bir şeyle uğraşmış oluyorum. Gunu gunune calışmaya gayret ediyorum lakin başaramıyorum. Ders calışma işini duzene sokmam icin ne yapmam gerekir sizce? Tavsiyeleriniz benim icin cok onemlidir, lutfen yorumlarınızı esirgemeyin. Şimdiden teşekkurler, iyi akşamlar.