Merhaba,
Ben 12. sınıfa gecen bir dil oğrencisiyim ancak dil bolumunde bir meslek yapmak istemiyorum. O yuzden ilgimin olduğu bir bolum olan yazılım okumak istediğime karar verdim, tabii ki bu benim icin kolay bir karar değildi cunku sayısala gecmem gerekiyor. Sayısal ile aram pek iyi değildir, temel matematiği yapabiliyordum ve coğrafya/biyoloji derslerini de severim ancak normal matematikte gercekten cok kotuydum (belki doğru calışmadığım icindir). Tabii ki 9 ve 10. sınıfta gorduklerim ile fikrim bu şekilde. Şu anda sayısala gececeğim icin iyi bir şekilde matematiğe calışmam gerekiyor sanırım.

Şoyle duşunuyorum; ozel okula gececeğim cunku şu anki okulum pek iyi değildi. Ek dersler alacağım ve gerekirse dershaneye de gideceğim ve bu şekilde halletmek istiyorum ancak sizce yapabilir miyim? Ulaşmak istediğim hedefime "yazılım"'a gercekten cok sıkı sarılıyorum. sizce matematiği iyi olmayan birisi bunu başarabilir mi? bu arada Java ile bayağı bir ilgiliyim 7. sınıftan beri uğraşıyorum. Şu an da Python ve C'ye calışıyorum.

Ne duşunuyorsunuz? Duşuncelerinize ihtiyacım var. Sormak istediklerinizi yazabilirsiniz.