Bu sene mezun oldum. Ders calışmayı bilen birisi değilim ve temelim yok, curudu artık. Calıştığımda devamı geliyor ancak bana plan program gerek acıkcası, yonlendirilmediğim zaman tıkanınca salıyorum. "bak şimdi bunu yapacaksın, bunu yaptıktan sonra bunu oğreniyorsun sonra da bunları cozeceksin" gibisinden yonlendirilmem lazım cunku ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Konuların nasıl devam ettiğini falan bilmiyorum. Yaşadığım yerin dershane ucretleri cok ağır geldi acıkcası. Bir de dershanede zaman oldurmek istemiyorum cunku bilgim olmadığı icin beni okulumdaki gibi bir ortama, boş sınıf arkadaşlarımın yanına atarlar muhtemelen.
Ne yapacağımı bilmiyorum acıkcası, bir yandan işte calışıp spora giderim, akşam 5 saat ders calışır askerlik gelmeye yakın universiteye giderim diye duşunuyorum. Bir yandan da Full ders calışıp bu sene giderim diye duşunuyorum. Kapasitem iyidir. Eskiden dersi dinlediğim zamanlarda, deneme sınavlarında TR'de ilk 100e girerdim bazen. Yani calışsam kendimi tatmin edecek bir sonuc getirebilirim. Tek gereken guzel bir planımın olması ve yonlendirilmem.
(Sayısal oğrencisiyim)

Bulunduğum en mantıklı dershane seceneği:
21 bin TL+2500TL kitap ucreti varmış.

8-12 arası ders.
14-16.00'a kadar da test cozumu(etut) olacakmış.

3 ayda bir seviye sınavları (ust sınıfa gecme ya da duşme)
Toplam da 60 deneme olacakmış.