(fotoğrafları yazıma gore hazırladığımdan İmgura yuklemek zorundaydım.) Yazım biraz uzun eski ve yeni bir konuyu kapsamakta ilk oncelikle bu konuda bende herkes gibi masaustu fotoğrafımı paylaştım fakat resmi Technopat a yuklerken hata verdi ve resmin boyutunun yuksek olduğunu soyledi bende Mikail Fidan adlı yoneticinin kendi soylediği bir kuralı uyguladım, peki ben ne yaptım ? Burada kendi belirttiği gibi

Bir MB dan yuksek olan bu fotoğrafımı

İmgur sitesine yukledim ve bunu Mikail Fidan adlı yonetici soyluyor bende onun soylediği şeyi uyguluyorum ve sonra o bana ceza veriyor.
Konudaki fotoğrafım sosyale yuklenmiş daha sonra.

Durun acaba bu ne ? Başka bir uye benim gibi haksız ceza yemiş.

Eğer bu fotoğrafı İmgur sitesine yuklemediğimi başka siteye yuklediğimi duşunuyor iseniz:

Yukleme zamanlarına bakın:

Ve o konudaki FreePowerful2 adlı arkadaş ben değilim şimdi cıkıp konu acmışsın yeni hesap alıp demeyin. Bu konuda anlaştık sanırım bana bu resimlere, yazdıklarıma, kanıtlara gore haklı olduğunuzu soyleyemezsiniz. Ve gelelim benim meşhur konuma sadece bir ay ceza yediğim tamam kabulumdur hak ettim o cezayı -hangi ceza yahu ? İşte bu ceza:

Mesajımdan yediğim bir aylık ceza arkadaştan ozrumu diledim bu konuda arkadaş ile anlaştığımızı duşunuyorum değil mi Hastai ?
Ben arkadaşa bu konuda ki bu mesajı beğenmesinden dolayı kızgın idim ve iki mesaj icin tepkimi de orada belirttim.

Şimdi ben 1 aylık cezamı yedim:

Tamam guzel iyide ben bunları neden yedim ?

Kufur ve rapor cezalarını ben yapmadım bana yaptığımı kanıtlayın yada durun ben size başka bir şey kanıtlayayım.

Bunu ben değil arkadaşım yazdı ve sosyale "ben ve arkadaşım sosyale katılmayacağız" adlı mesajı atan da o idi ben bir ay ceza yediğimi anlatınca actı konuyu onun adına ozur dilerim gercekten cok cocukca netten kopyaladığı bir mesaj gondermiş ama benim sorumluluğum değil, başkasının sucu arkadaşım diye ben mi cekeceğim cezayı ? Ben kendim actığım dikkat kendim actığım konuda sadece bir ay katılmayacağımı belirttim zaten hesap bir ay ceza yediği icin demiştim. Eren Korkmaz hesabı kardeşimin facebook a bağlı hesabı idi Minecraft oynamayı sever 1-2 konu acmış bende ceza yiyince konuyu oradan actım. Eee nedir sonuc ? Sonuc şu ki ben sadece bir ay ceza yemem gerekirken bana başka kullanıcının silinen hesabından kalan cezalarını verdiniz. O da silinen uye olarak gozukuyor zaten

Bana kufur ve rapor ihlali cezalarını benim yaptığımı kanıtlayın diyecek olursanız bence diyeceksiniz kufur ve rapor cezası olan hesap da senindi diye, elime alırım kameramı benim evden cıkarım onun eve kadar gider ben kanıtlarım kanıtım bol.
Hatalarınızı kabul etmeniz dahilinde bende bir aylık cezamı kabul ediyorum ve bana bu konu ile ilgili sıkıntımı cozduğumuzde bir ay cezamı vermenizi istiyorum. Ozellikle Recep Abi senin yorumun benim icin onemli her ne kadar beni dikkate almasan da. İyi sosyaller Technopatlar !