İyi sosyaller. Bugun başımdan gecen bir olayı anlatacağım. Bugun biliyorsunuz okullar acıldı. Ben de kitaplarımı almaya gittim haliyle ama sıra hic normal bir sıra değil. 900 kişi sırada bekliyoruz ve hemen verip gondermiyorlar imza atarak alıyoruz. Neyse konuyu cok dağıtmayayım. Ben iPhone 13 Pro Max kullanıyorum. Arkamda tanımadığım birkac kişi arkamdan "aha iPhone 13 aha" sonra başka bir tanesi "kız ilk defa iPhone 13 Pro Max goruyor bayılacak" gibisinden sacma sapan konuştular, ben zaten o arada arkadaşımla konuşuyordum. Aşırı kırılıp "kapatmam lazım" diyerek kapattım telefonu ve arkadaşımdan izin isteyerek bir on sıraya gectim. Zaten ben bu olayların olabileceğini duşunerek bu telefonu aldım ve duzgun bir şekilde kullanmaya calışıyorum. Ama yine de arkadan oyle yapmaları cidden aşırı kırdı. Hayır arkadaş bunu gectim sana ne? Senin ne haddine? Boyle kaynak israfı insanlar neden bu kadar arttı anlamıyorum. Bizim insanımız neden bu kadar gorgusuz? Boyle olan cok kişi var. Hayır arkadaş bu normal bir şey. Cidden insanları anlayamıyorum. Bu gidişle insanları asla sevemeyeceğim. Bu olayı yaşadıktan sonra zaten insanları artık kolay kolay kÂale almayacağım.