Teknolojik urunler birkac senede bir guncellenmeli mi yoksa uzun sure kullanılmalı mı?
Geyik0 Mesaj
●6 Görüntüleme
- ReadBull.net
- ReadBull Hakkında
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- Teknolojik urunler birkac senede bir guncellenmeli mi yoksa uzun sure kullanılmalı mı?
-
23-10-2022, 01:40:21Bildiğiniz gibi ulkemizde teknolojik urunler cok pahalı. Şu zamanlarda her şey pahalı gerci ama ben teknolojik aletleri (tablet, telefon, bilgisayar, bilgisayar parcası, oyun konsolu vb.) Kastederek bu soruyu soruyorum. Bir bilgisayar parcası aldık diyelim. Birkac senede bir satıp sistem guncellemek mi, hic parca değiştirmeden uzun sure (mesela 6-7 yıl) kullanmak mı daha kÂrlı olur? 2022'nin sonlarındayız ve bu zamana kadar oyun konsolum olmadı. PS4 Pro almayı duşunuyorum. PS5 Pro cıkınca da onu alırım belki. PS5 alıp daha sonra PS5 Pro cıkınca satmak mı daha iyi olur? Telefon konusunda da 5 senede bir değişiklik yapmayı duşunuyorum. Teknolojik aletleri cok uzun sure kullanınca da 2. elden satması da zor olur diye duşunuyorum. Mesela 5 senelik telefonu 2. elden almayabilirler bile. Siz ne duşunuyorsunuz bu konuda?