Okulda zorbalığa uğruyorum
Geyik0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- ReadBull Hakkında
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- Okulda zorbalığa uğruyorum
-
23-10-2022, 01:13:39Konuya direkt giriyorum. Ban yemek istemediğim icin bazı yazmak istediğim şeyleri yazmayacağım. Bir tane insan okulda surekli bana bulaşıyor. Sacma hareketler yapıp arkadan mesela kafama vuruyor. Yani ilk gunlerden beridir bu bana bulaşıyor. Ama bugun daha cok ileriye gitmeye başladı. Benden para istedi. Ben vermemekte ısrar ettiğim zaman "sen gorursun bekle" gibi şeyler soyledi. Ben ilk başta fazla takmadım. Dedikleri sadece lafta kalır diye duşundum. Bahceye cıkmıştım benim başka sınıfta olan ilkokul ve ortaokulda aynı sınıfta okuduğumuz bir arkadaşım var. Bahcede onunla konuşuyorduk işte normal. Sonra teneffus bitti, zil caldı. Arkadaşım kendi sınıfına, ben kendi sınıfıma girdim. Girdiğim zaman bir baktım, cantamın icinde olan kitaplar, defterler etrafa dağılmış. Kalemliğim yerde ezilmiş falan biraz. Ve cantanın icinde olan 5 TL alınmış ortalıkta yok. Cantayı da aynı şekilde yere fırlatmış insan evladı. Bu işi o bahsettiğim insan evladının yaptığını duşunuyorum. Ders boyunca değişik değişik bakıyordu bana. Ondan başkası yapmış olamaz cunku benim başka kişilerle işim yok millete bulaşan bir tip değilim. Gelip sacma sacma şeyler soyluyor. Elini şeyine surup gelip bana suruyor. Artık bıktım şu okula 2 dakikalığına bile gitmek istemiyorum. Acığa gecmek istiyorum ancak ailem buna izin vermiyor. Acığa gecmenin cok kotu bir şey olduğunu savunuyorlar. Artık bıktım. Ne yapacağım bilmiyorum.